Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Έσωσαν την σκυλίτσα που περιφερόταν με κομμένο λαιμό...


Στο Λουτρό της Ημαθίας πριν από μερικές μέρες εντοπίστηκε να περιφέρεται μια δύστυχη σκυλίτσα, η οποία είχε μια πολύ βαθιά πληγή στον λαιμό της.

Το σχοινί με το οποίο ήταν προφανώς δεμένη για μήνες – από τότε που ήταν κουτάβι – την έπνιγε και είχε γίνει θηλιά, που είχε ενσωματωθεί στο δέρμα της.

Τελικά φιλόζωοι της περιοχής κατάφεραν να την πιάσουν και να την οδηγήσουν στον κτηνίατρο. Χειρουργικά αφαιρέθηκε το κορδόνι και ο κτηνίατρος έραψε γύρω – γύρω όλο τον λαιμό της καθώς η πληγή ήταν μεγάλη, το δέρμα σάπιζε και είναι πραγματικό αξιοθαύμαστο πως το ζώο κατάφερε να επιβιώσει από αυτό το μαρτύριο. Οι πόνοι που θα ένιωθε για μήνες ήταν σίγουρα αφόρητοι…

Η σκυλίτσα, που τώρα φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της Βάσω Τάκη, είναι μόλις 6 κιλά και ούτε ενός έτους. Το τρίχωμα της την κάνει να μοιάζει με αλεπουδίτσα…


Αυτό το ζώο όταν συνέλθει από την επέμβαση έχει ανάγκη από φροντίδα και αγάπη… Αρκετά τράβηξε στα χέρια των ανθρώπων. Την έχουν βαφτίσει Ζουζού. Αν θέλετε να την υιοθετήσετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6932726576.

Εκείνοι που την έσωσαν και αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, τώρα αναρωτιούνται «πόσοι είδαν αυτό το ζώο και δεν έδωσαν καμιά σημασία, ώστε να το λυτρώσουν από το μαρτύριο του;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου