Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αν χρειάζεστε βοήθεια για τα ζωάκια σας καλέστε την Μέλπω!


Η Μέλπω είναι ο άνθρωπος που χρειάζεστε, ψάχνει δουλειά και έχει την διάθεση να προσφέρει τις γνώσεις και τις ικανότητες της για την φροντίδα του δικού σας ζώου. Κρατήστε το κινητό της, καλέστε την και δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει στην πλέον συμφέρουσα τιμή.
Πολλές φορές διαβάζω μηνύματα γεμάτα απόγνωση για επείγουσα μεταφορά ζώων, που είτε έχουν φάει φόλα, είτε έχουν χτυπηθεί από οχήματα, είτε έχουν τραυματιστεί σοβαρά από άλλες αιτίες και τα κτηνιατρεία της περιοχής είναι κλειστά.
Άλλες φορές πάλι ηλικιωμένοι δεν αντέχουν να βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους ή κάποιος πρέπει να ταξιδέψει και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί για να του φροντίζει το κατοικίδιο του.
«Ονομάζομαι Μέλπω Παπαδοπούλου και μένω στην Αθήνα. Το τηλέφωνο μου είναι το 6945847609. Μπορώ να κάνω κάποια μεταφορά ζώου εντός Αττικής.
Μπορώ να πηγαίνω σε σπίτια ανθρώπων και να βγάζω βόλτα τα σκυλιά τους. Μπορώ να δουλέψω part time σε κάποιο κατάστημα pet shop (αρκεί να μην εμπορεύεται ζώα, πουλιά, ερπετά κ.ά.).
Έχω κάποιες γνώσεις για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε ζώα αλλά εννοείται πάντα υπό την καθοδήγηση κάποιου κτηνιάτρου, (γνωρίζω πως να κάνω ενέσεις σε ζωάκια, αντίδοτο για φόλες, επίδεση πληγών).
Επίσης ασχολούμαι και με την θετική εκπαίδευση σκύλων, χωρίς καμία μορφή βίας, μόνο μέσω της επιβράβευσης.
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση».
Μέλπω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου