Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τον σκότωσαν και του έβγαλαν τα εντόσθια…


Τρεις ποιμενικούς σκύλους εξόντωσαν την περασμένη Τετάρτη κάποιοι άθλιοι στο Σάσαλο Χανίων. Τα δύο σκυλιά του Κώστα Μπομπολάκη τα σκότωσαν με δηλητήριο και το τρίτο με πυροβολισμούς.

Ο ιδιοκτήτης τους τα εντόπισε νεκρά, περίπου δύο ώρες μετά την θανάτωση τους. Όταν επέστρεψε στο σημείο για να τα θάψει, είδε ότι κάποιος - εκ των δραστών - είχε βγάλει τα εντόσθια του ενός ζώου και τα είχε αφήσει δίπλα από το νεκρό σώμα του.

Προφανώς κάποιοι θέλησαν εγκληματώντας σε βάρος των ζώων να εκδικηθούν τον ιδιοκτήτη τους…

Ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» ενημέρωσε και γι’ αυτό το έγκλημα την Αστυνομία. Η Νατάσα Μπομπολάκη πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου εξηγεί: «μάθαμε ότι οι ίδιοι δράστες  αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν,  δύο μέρες μετά από αυτό το συμβάν και τους άλλους ποιμενικούς σκύλους του Κώστα Μπομπολάκη.

Σαν σύλλογος θα ασκήσουμε πίεση προς την Αστυνομία έτσι ώστε να βρουν τους εγκληματίες, προκειμένου αυτοί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Γνωρίζουμε ότι ο κ. Μπομπολάκης έχει ενημερώσει την Αστυνομία για το ποιοι υποθέτει ότι είναι οι εγκληματίες. Σαν σύλλογος ρωτάμε τους δράστες: Γιατί ξέσπασαν πάνω σε αθώα και ανυπεράσπιστα πλάσματα; Τι τους έφταιξαν οι σκύλοι, αν αυτοί έχουν διαφορές με τον ιδιοκτήτη τους;

Τους προειδοποιούμε, ότι  δεν θα ανεχτούμε  άλλες δολοφονίες ζώων και θα πράξουμε ό,τι εμείς θεωρούμε σωστό, αφού  και εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες».

Φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου