Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Ερρίκος τη γλίτωσε και ψάχνει το κατάλληλο σπίτι


«O Ερρίκος είναι ένας έτοιμος σκύλος! Δεν πρόκειται να λερώσει μέσα, να μασουλήσει τις αγαπημένες σας γόβες, ούτε να κάνει κρεβατάκι το καλό σας πουκάμισο! Έχει τ’ αυτιά του τεντωμένα και ανοιχτά για κάθε σας συμβουλή. Δεν θυμάται τίποτα απ’ το παρελθόν. Προχωράει μπροστά! Κρατήστε στο χέρι σας το λουράκι του και πάμε!

Ο γλυκύτατος, 12 μηνών, Ερρίκος βρέθηκε να περιπλανιέται σαν χαμένος στο Αιγάλεω με τον πόνο ζωγραφισμένο στα μάτια του, αφού είχε ένα πολύ σοβαρό τραύμα στα γεννητικά του όργανα.

Παρ’ όλους τους φριχτούς πόνους που ένιωθε, μας άφησε να τον πλησιάσουμε και αφέθηκε στην φροντίδα, που του προσφέραμε, γλύφοντας μας τα χέρια και δείχνοντας μας εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή.
Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή και έπρεπε να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του πέους του. Έγινε και συρραφή της ουρήθρας του. Ο Ερρίκος παράλληλα στειρώθηκε και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή απλά θα είναι πιο επιρρεπής στις ουρολοιμώξεις εξαιτίας του ευαίσθητου ουροποιητικού του συστήματος.

Σαν χαρακτήρας είναι απίστευτα φιλικός με τους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά. Είναι χαδιάρης και παιχνιδιάρης με όλα τα σκυλιά και τα αρσενικά και τα θηλυκά αλλά δεν συμπαθεί τις γατούλες.
Δεν λερώνει μέσα στο σπίτι και περιμένει υπομονετικά για να πάει την βόλτα του φορώντας λουρί. Είναι πολύ ήσυχος και υπάκουος χαρακτήρας. Μαθαίνει εύκολα και τα πάντα. Τρελαίνεται για παιχνίδια και χάδια.


Λόγω της σοβαρής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο κτηνίατρος μας είπε ότι πρέπει το ζώο να φιλοξενηθεί σε σπίτι έως ότου υιοθετηθεί προκειμένου να παρακολουθείται καλύτερα η θεραπεία του.
Ο Ερρίκος είναι υγιέστατος και ζυγίζει 12 κιλά. Ψάχνουμε για κείνον το κατάλληλο σπίτι. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανταποδώσει στο δεκαπλάσιο την αγάπη που θα του δείξετε.
Για περισσότερες πληροφορίες email: akalliakouda@yahoo.gr, τηλέφωνο: 6932312990».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου