Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γούφ Φέστιβαλ στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον


Η Αδέσποτη Ζωή (www.stray-life.gr) σε  συνεργασία με την Οργάνωση Γη (Earth Organization) και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» σας προσκαλεί στο 1ο Γουφ -Φέστιβαλ στο «Βιβλιοπωλείο της Γης», που βρίσκεται εντός του διαδημοτικού πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στις 21 και 22 Μαΐου 2011 από τις 10:30 έως τις 20:00.
Οι διοργανωτές σας προσκαλούν: «Ελάτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας – δίποδα και τετράποδα – να περάσουμε μοναδικές στιγμές στο ωραιότερο άγνωστο πάρκο της Αθήνας, να ζήσουμε τη φύση μέσα στην πόλη μας, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε περισσότερα για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

  Σας περιμένουμε, λοιπόν, μικρούς και μεγάλους  για να γυμναστούμε στον λιγοστό καθαρό αέρα που έχει απομείνει στην πόλη μας, να απασχολήσουμε ευχάριστα με ζωγραφική και body painting τα πιτσιρίκια, να καλλωπίσουμε τα σκυλάκια μας και να παρακολουθήσουμε επιδείξεις από σχολή εκπαίδευσης σκύλων, να συμβουλευτούμε κτηνιάτρους για την καλύτερη φροντίδα των πιστών μας φίλων και να ενημερωθούμε σχετικά με τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων».

Το 1ο Γουφ - Φέστιβαλ χαρακτηρίζεται και από μία άλλη καινοτομία: τα καλλιστεία της Αδέσποτης Ζωής, όπου θα βραβευτούν μεταξύ άλλων οι «καλύτερες» ημίαιμες ράτσες. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα προϊόντα του Stray Life καθώς και μεταχειρισμένα είδη από το bazaar που θα έχει στηθεί εκεί για την ενίσχυση των σκοπών του φιλοζωικού σωματείου.

Σας περιμένουν λοιπόν με πολύ καλή διάθεση, σπιτικά φαγητά και γλυκά και πολλά δώρα για τα πιτσιρίκια και τους τετράποδους φίλους σας!
Πάρκο Τρίτση, «Βιβλιοπωλείο της Γης»
21 και 22 Μαΐου 2011, 10:30 – 20:00, www.stray-life.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου