Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γίνεται εθελοντές, βοηθήστε γαϊδούρια, μουλάρια και άλογα


Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.) ζητάει εθελοντές που θα βοηθούν τις Κυριακές τα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στο Κορωπί (οδός Φιλιάτης 79, κάθετος Ανδριανού, τηλ. 2106022359). Τα άλογα που βρίσκονται στους στάβλους του Ε.Σ.Π.Ι. είναι πλέον σε καλά χέρια και φροντίζονται από ειδικούς.


Τα περισσότερα από αυτά εντοπίστηκαν άρρωστα, υποσιτισμένα, παραμελημένα, να υποφέρουν στα χέρια των "ιδιοκτητών" τους.






Ο όμιλος είναι ανοιχτός για το κοινό, κάθε Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:30. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο greekhorseprotection@yahoo.gr ή να πάνε επιτόπου ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους του συλλόγου, τα άλογα και να δουν τους χώρους του ομίλου. Οι εθελοντές θα χρειαστούν εκπαίδευση σχετικά με τη βοήθεια που θα προσφέρουν ανάλογα με την δραστηριότητα που θα αναλάβουν.


Το τμήμα καταγγελιών του Ε.Σ.Π.Ι. ζητάει εθελοντές, που να διαθέτουν βασικές γνώσεις σχετικά με τα ιπποειδή, καθώς επίσης και μεταφορικό μέσο αλλά και διαθέσιμο χρόνο, προκειμένου να ελέγχουν περιστατικά, τα οποία καταγγέλλονται στον σύλλογο.
Οι εθελοντές θα πηγαίνουν επιτόπου - εντός της Αττικής - προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση του ζώου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα στο email greekhorseprotection@yahoo.gr γράφοντας το τηλέφωνο τους και την διεύθυνση κατοικίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε www.greekhorseprotection.gr.






Αν θέλετε να καταγγείλετε περιστατικό που αφορά κακοποίηση ιπποειδών (γαϊδούρια, μουλάρια, άλογα, πόνι) καλέστε αμέσως στο τηλέφωνο 6979090513.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου