Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Μάνα και κόρη βασάνιζαν σκυλιά. Κάποια σώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία!


Εφτά αθώες ψυχούλες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα και χτυπήθηκαν αλύπητα στα χέρια μιας ανισσόροπης μάνας, η οποία τα κακοποιούσε μαζί με την προβληματική κόρη της.

Οι γείτονες άκουγαν κάθε βράδυ το κλάμα των ζώων, άκουγαν τις κραυγές αγωνίας αλλά αδιαφορούσαν. Πήγαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το συμβάν όχι από φιλευσπλαχνία αλλά επειδή έχαναν τον ύπνο τους.

Η Φιλοζωική Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά» παρέλαβε τα ζώα αφού ενημερώθηκε από τον Δήμο Αμπελοκήπων γι’ αυτό έγκλημα και για την καταγγελία των γειτόνων.
Το ένα ζωάκι δεν το πρόλαβαν, δεν άντεξε και ξεψύχησε. Τα υπόλοιπα ευτυχώς επέζησαν και έλαβαν την απαραίτητη φροντίδα. Τα δύο μάλιστα βρήκαν και κατάλληλες οικογένειες.

Παραμένουν όμως στα κλουβιά του ξενώνα τα υπόλοιπα τέσσερα ζωάκια, τα οποία περιμένουν κάποιο στοργικό χέρι να τα χαϊδέψει και να τ’ αγαπήσει στα αλήθεια… Είναι αγοράκια και κοριτσάκια περίπου ενάμισι έτους υγιέστατα με εξαιρετικό χαρακτήρα.
Η Φιλοζωική Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά» φροντίζει ώστε η μάνα και η κόρη που βασάνιζαν χτυπώντας τα ζώα να μην μαζέψουν κάποιο άλλο που θα έχει την άλλη τύχη. Επειδή και οι δύο έχουν νοσηλευτεί στο παρελθόν ψυχιατρική κλινική, η ποινική δίωξη τους δεν έχει κανένα νόημα αφού θα είναι αναποτελεσματική…
Τουλάχιστον να μη φτάσει άλλο ζώο στα βάρβαρα χέρια τους.
Αν εσείς θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο από εκείνα που επέζησαν καλέστε την Ρίτσα στα τηλέφωνα: 6976344143 και 2310743580.

Γνωρίστε τη Φιλοζωική Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά»:

http://adespotimatia.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου