Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο δήμαρχος Θέρμης απείλησε ότι θα εξαφανίσει αδέσποτα!

Η Ύρια Λιονάκη γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα και για τη δράση σχετικά με την προστασία των ζώων προώθησε στα portal, τα blog και τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με σχετικά θέματα την καταγγελία που έλαβε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Η Μαρία Χρυσίδου κάτοικος Θέρμης κατήγγειλε στις 26 Μαρτίου 2011, ότι εκείνη την ημέρα πήγε στο Φράγμα της περιοχής καθώς εκεί επί δέκα μήνες ταΐζει εκείνη, όσο και κάποιοι άλλοι – ελάχιστοι – φιλόζωοι τα σκυλάκια της περιοχής, τα οποία κάποιοι παράτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με τον δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος με τσαμπουκά αγένεια και αυταρχισμό της είπε ότι τα σκυλιά την Δευτέρα (μετά τις 26/3) θα εξαφανιστούν από εκεί, γιατί είναι επιθετικά και δημιουργούν πρόβλημα.
Όπως καταγγέλλει η Μαρία Χρυσίδου τα επιχειρήματα του δημάρχου είναι ψευδή και ανυπόστατα. Όταν εκείνη του ανταπάντησε ότι στη Θέρμη δεν είναι πολλοί οι φιλόζωοι εκείνος με μαγκιά της είπε «Αν σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει να σηκωθείς να φύγεις!».
Αν τα ζώα εξαφανιστούν, θα ξέρουμε ποιος είναι ο εκλεγμένος ηθικός αυτουργός, ο οποίος παρανομεί. Γνωρίζει ο κ. δήμαρχος ότι το να ταΐζει κάποιος αδέσποτα ζώα ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ίσα – ίσα επιτρέπεται από τον σχετικό νόμο που αναφέρεται στην ευζωία και όχι απλά στην επιβίωση των ζώων;
Διαμαρτυρηθείτε για τον τσαμπουκά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου στο τηλέφωνο στο Γραφείο Δημάρχου: 2313300702, στο φαξ: 2310464421 και στο email: grm_dim@dimosthermis.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου