Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Έργα τέχνης που "συνεισφέρουν" στη φροντίδα των ζώων


"H Chili Art Gallery και το Σωματείο http://www.stray.gr/ βάζουν τα καλά τους και σας προσκαλούν στην πρώτη εικαστική έκθεση "φιλοζωικού περιεχομένου", η οποία πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στον χώρο της gallery CHILI ART!

Στεκόμαστε δίπλα στα αδέσποτα ζώα του σωματείου διαθέτοντας τα έσοδα από την πώληση των έργων και αποδεικνύουμε έτσι την ευαισθησία και ανθρωπιά μας σε καιρούς απάνθρωπους και δύσκολους.


Η κα Τσουμπρή, υπέυθυνη της gallery, και ο κ. Κοτσιρέας κάλεσαν καλλιτέχνες, για να φιλοτεχνήσουν και να διαθέσουν για πώληση έργα αλλά και χρηστικά αντικείμενα (δοχεία φαγητού και νερού, περιλαίμια, λουράκια, ρουχαλάκια, κοσμήματα κ.ά.). Οι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό ήταν πολλοί και η ευχάριστη έκπληξη μεγάλη! Τελικά, τα ζώα δεν είναι μόνα στον αγώνα αυτό!

Σήμερα και αύριο σας περιμένουμε όλους στην πιο φιλόζωη έκθεση της Αθήνας για να βοηθήσουμε τους τετράποδους καλύτερούς μας φίλους να απολαύσουν την τέχνη με τον δικό τους τρόπο! Ελάτε από τις 11:00 π.μ έως τις 20:00 μ.μ στην CHILI ART GALLERY και ενισχύστε με την αγορά των μοναδικών αυτών έργων την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων της τέχνης, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί περισσότερα ζώα που έχουν ανάγκη".

Chili Art Gallery
Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851
Τηλ. 210 7292564 – 6936 755550
Web:
www.chiliart.gr
Email:
info@chiliart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου