Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Κρέμασε τον σκύλο του γιατί γαύγιζε! Ο δράστης κρύβεται εδώ και μια εβδομάδα από την Αστυνομία!Υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας κατήγγειλε στο adespoto.gr τον απαγχονισμό ενός σκύλου. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου καταζητείται από τους άνδρες του Α.Τ. της Ραφήνας.
Το ζώο εντοπίστηκε νεκρό τη Μεγάλη Τετάρτη από φιλόζωη που έκανε βόλτα μέσα στο δασάκι που υπάρχει στα όρια των περιοχών Ραφήνας και Λούτσας. Ο υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας που είναι και υπεύθυνος του κυνοκομείου της περιοχής πήγε εκεί μαζί με την Αστυνομία.
Μετά από έρευνα εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου και δράστη του εγκλήματος ο οποίος εξαφανίστηκε μόλις είδες τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του ούτε την επόμενη μέρα, καθώς η Αστυνομία πήγε εκεί, με σκοπό να τον συλλάβει.


Το κρεμασμένο ζώο ήταν ένα κουτάβι μόλις 8 μηνών. Ο υπάνθρωπος ιδιοκτήτης του το είχε συνέχεια δεμένο και αυτό φυσικά γαύγιζε από την ανία και την δυστυχία.
Οι γείτονες έκαναν παράπονα αφού τους ενοχλούσε μόνο το γαύγισμα και όχι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το ζώο αυτό. Τελικά ο άθλιος αυτός αποφάσισε να ξεφορτωθεί το… πρόβλημα μια και καλή. Αρχικά εγκατέλειψε τον σκύλο σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά το πιστό ζώο γύρισε πίσω!
Τελικά πήγε στο δασύλλιο και το εξόντωσε κρεμώντας το από έναν δέντρο. Αν δείτε πιο προσεχτικά τις φριχτές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε θα διαπιστώσετε ότι το άτυχο ζώο έχει κόμπους στο τρίχωμα του, αυτό δείχνει ότι κανείς δεν το φρόντιζε, ούτε το έπλεναν, ούτε το καθάριζαν, ούτε το φρόντιζαν.


Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για απάνθρωπους, αναίσθητους, δολοφόνους.
Όπως αναφέρει το adespoto.gr oι φιλόζωοι που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν ορκιστεί ότι θα κάνουν το παν ώστε ο δράστης να τιμωρηθεί γι’ αυτό και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Αστυνομία.
Αν και έχει περάσει μια εβδομάδα από το έγκλημα ο δράστης ακόμη κρύβεται και η Αστυνομία προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον σπιτονοικοκύρη του.
Το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό σε φιλόζωους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι  έχουν «ανεβάσει» παντού στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες που βλέπετε και σε twitter, facebook, blog, sites, portal, για να δουν όλοι τα χάλια… της χώρα μας.

Για ακόμα μία φορά γινόμαστε ρεζίλι, λόγω κάποιον υπάνθρωπων που δεν σέβονται τα ζώα τους.

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς αν και βρισκόμαστε στο 2011 κάποιος σηκώνεται από το σπίτι του και πάει στο δασάκι της περιοχής του για να κρεμάσει ένα σκυλάκι…
Απίστευτο, άρρωστο και αληθινά ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

1 σχόλιο:

  1. Δε είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι
    τέτοιο αλλά ούτε και η τελευταία.Συνεχώς θα υπάρχουν δίποδα γουρούνια που εξοντώνουν και βασανίζουν τις αθώες αυτές ψυχούλες.Τέλοσπάντων,
    εύχομαι το γομάρι αυτό που σκότωσε το σκυλάκι να πάρει αυτό που του αξίζει.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή