Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Κλείδωσαν τον σκύλο στο διαμέρισμα τους χωρίς φαγητό και νερό και έφυγαν για έναν μήνα!


Απίστευτο και όμως αληθινό και έγινε και αυτό στη Ρόδο! Όπως αναφέρει το adespoto.gr μία οικογένεια παράτησε το σκυλί της μέσα στο διαμέρισμα της και έφυγε για το εξωτερικό, για έναν ολόκληρο μήνα, αφήνοντας το ζώο της μέσα στο διαμέρισμα χωρίς φαγητό και νερό!
Οι γείτονες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική, η οποία έβγαλε το σκυλί από το σπίτι σπάζοντας την πόρτα του διαμερίσματος και σήμερα Τρίτη το ζώο επειδή είναι πια σκελετωμένο - όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες - θα μεταφερθεί στο Κυνοκομείο Ρόδου, αφού κανένας δεν μπορεί να το αναλάβει!

Όπως έγινε γνωστό μόλις η Πυροσβεστική το απεγκλώβισε κάποιοι γείτονες ξεκίνησαν να του δίνουν φαγητό και νερό, όμως το δύστυχο ζώο είχε ήδη χάσει ήδη πολλά κιλά και αφού κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τη φροντίδα του το Κυνοκομείο ήταν η μόνη λύση!
Οι υπάνθρωποι ιδιοκτήτες τους σκύλου προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται τη φιλοζωία! Δυστυχώς δεν σέβονται τις άλλες μορφές ζωής και δεν κατανοούν ότι όταν παίρνεις ένα ζώο δεσμεύεσαι να το φροντίζεις για όσα χρόνια αυτό ζήσει.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει, μπορεί να στείλει email στο info@adespoto.gr για να έρθει σε επαφή με τον κ. Γιώργο που δημοσιοποίησε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου