Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Τα αδεσποτάκια της Νέας Ιωνίας σας καλούν στο δικό τους πασχαλινό μπαζάαρ


Τα αδέσποτακια της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας σας καλούν στο πασχαλινό τους μπαζάαρ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Ε.Π. Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, κοντά στον Σταθμό του Η.Σ.Α.Π.  «Νέα Ιωνία»).
Εκεί θα βρείτε αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους, διακοσμητικά είδη σπιτιού, βιβλία, μπλουζάκια, λαμπάδες, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα δωράκια σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχει και ειδική γωνιά για τα πιτσιρίκια σας από τις 13:00 έως τις 15:00 και τις δύο ημέρες του μπαζάαρ
Παρούσα θα είναι και η εκπαιδεύτρια Ματίνα Χαραμαή από το dogsociety positive training με την οποία θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την συμπεριφορά των σκύλων, τη συμβίωση τους μαζί μας και την εκπαίδευση τους.
Επίσης θα διατίθεται και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία, CD, DVD, και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας σας καλούν να τους γνωρίσετε και για να μάθετε για το έργο τους. Φυσικά όπως κάθε σωστός οικοδεσπότης θα σας προσφέρουν νόστιμα γλυκίσματα, καφεδάκι και αναψυκτικά. Κάθε δωρεά σας προς τον σύλλογο τους είναι μια ουσιαστική βοήθεια για τα αδέσποτα της περιοχής.  

http://www.facebook.com/event.php?eid=214856758531397


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου