Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Χρειάζονται τη βοήθεια σας!

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των εκτεταμένων και ποικίλων δράσεων του για τη φροντίδα των αδέσποτων και κακοποιημένων τετράποδων που έχουν «ιδιοκτήτες».


Γι’ αυτό και παίρνει το θάρρος να ζητήσει από φίλους και πολίτες των Χανίων και όχι μόνο, που συμπάσχουν στα θέματα προστασίας και γενικότερης των ζώων, την οικονομική συμβολή τους, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πολύ αυξημένα έξοδα.
Όπως εξηγεί η πρόεδρος του συλλόγου και νομικός, Νατάσα Μπομπολάκη «ιδίως στους τοπικούς κτηνιάτρους οφείλουμε περίπου το ποσό των 10.000 ευρώ. Τόσο κοστίζουν οι στειρώσεις, οι επεμβάσεις σε τραυματισμένα ζώα, οι εμβολιασμοί κουταβιών και γατιών, οι αποπαρασιτώσεις (ψώρα κ.ο.κ.) που γίνονται στα ζώα που εντοπίζουμε και συνήθως είναι σε άθλια κατάσταση.
Ο Δήμος Χανίων δεν έχει πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα και έτσι αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε ιδιωτικά τους κτηνιάτρους. Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να μας βοηθήσουν, έστω και με 1 ευρώ, ο λογαριασμός μας στην Εθνική Τράπεζα είναι 49529605328».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: chaniapets@yahoo.gr ή στο κινητό: 6976489349.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, είμαι ο Larry Reed, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο που δίνει χρόνο ζωής δανείων ευκαιρία. Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως να εξοφλήσει τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για την ενίσχυση της επιχείρησής σας; Θα έχουν απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή υποθήκη; που αναζητούν κάτι περισσότερο γιατί είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Έχουμε δανείσει κεφάλαια σε άτομα που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2%. Θέλω να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε να παρέχει μια αξιόπιστη και δικαιούχο βοήθεια και θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα δάνειο. Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στη διεύθυνση: larryreedinvestment@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή